top of page

Selskap

Like utenfor Orkanger sentrum ligger Damphuset, sentralt, men skjermet fra støy fra omverden. Med flotte lokaler preget av sjel, historie og god atmosfære egner det sjarmerende teglsteinhuset seg svært godt til selskaper, enten det er barnedåp, kurs eller julebord.

Her er det plass til alt fra 15 til 120 gjester, med alle fasiliteter til disposisjon. Vi har to flotte stuer dere kan benytte, hvor «Litjrommet» er fint til mindre arrangementer. Her finner du også storkjøkkenet. Om ønskelig bistår vi med planlegging, og ordner med servering og andre praktiske behov rundt arrangementet.

Minnesamvær
Etter å ha tatt farvel med sine kjære kan det være fint for etterlatte å samles for å mimre. Vi tilrettelegger for en hyggelig sammenkomst i rolige omgivelser. Hvis dere ønsker noe å tygge i kan mat og drikke kjøpes separat fra leieprisen. Ta kontakt for fristende forslag på matretter. Kaker medbringes selv.
Leie: kr. 2500,- (uten servering)

Barnedåp/navnefest
På tide å markere den lilles navn? Legg selskapet til Damphuset. Planlegg selv, eller la oss hjelpe – velg det du eller dere foretrekker. Vi tilbyr servering av nydelig mat mot et tillegg, ta kontakt for en smakfull meny. Kaker medbringes selv.
Leie: kr. 4250,- (uten servering)

Konfirmasjon
Mye skal falle på plass når ungdommen går inn i «voksenlivet», og det er mange brikker å håndtere. Vi hjelper gjerne til med planlegging, servering og andre praktiske oppgaver til selskapet, slik at dere kan konsentrere dere om alt annet. Ta kontakt, så setter vi sammen en smakfull meny etter deres ønske, enten det skal være fler-retters eller koldtbord. Ta med egne kaker til kaffen. Gi ungdommen en uforglemmelig opplevelse med nydelige (les: insta-vennlig) omgivelser. Damphuset egner seg også svært godt til bilder, både innen- og utendørs.
Leie: kr. 4250,- (uten servering)

Julebord/sammenkomster
Enten det er jobbfest. 40-årslag eller annet som skal feires vil nok gjestene trives i den gode atmosfæren i Damphuset. Vi er mer enn gjerne behjelpelig med servering. Ta kontakt for pris- og menyforslag.

bottom of page