top of page

Bryllup

Har den utkårede endelig gått ned på kne, eller var det kanskje deg? For mange er bryllupsdagen den viktigste dagen i livet, hvor alt helst skal være perfekt. Hos Damphuset har vi alle fasiliteter et selskap trenger, og kan skreddersy deres drømmebryllup. Her kan dere holde alt fra et intimt selskap med 15 gjester, til en storfest med 120.

Damphuset er et flott lokale med sjel, historie og god atmosfære – preget av fortidens detaljer med en touch av moderne tilpasninger. Lokalet ligger sentralt til på Orkanger, men er likevel skjermet fra støy fra omverden. Vi har to flotte stuer dere kan ta i bruk og dekorere etter eget ønske. Lysestaker, vaser, servise og andre småting du finner hos restauranter finner du også hos oss, pluss litt til. Nøkkel får dere fredag før bryllupet, slik at dere kan gjøre alt klart til den store dagen.

Vår kokk Rong setter sammen forslag til en 3-retters meny, koldtbord eller tapasbord, og dere velger deres favoritt. Drikkepakke tilpasses etter valgt meny. Dersom dere ønsker å spandere drikke på gjestene kan dette organiseres ved kjøp av bonger, hvis ikke tilbyr vi åpen bar hvor gjestene selv kjøper det de måtte ønske fra barlisten. Kaker til kaffen medbringes selv, men vi kan være behjelpelige med anbefalinger. Når nattetimene nærmer seg sørger vi for nattmat til alle sultne gjester.

Eksempel:

En varm fredags ettermiddag, litt stressa og nervøse, møter dere oss i døra på Damphuset, og vi gleder oss til å dele dette spennende øyeblikket med dere. Vi orienterer dere om fasiliteter, dekor og det dere måtte lure på, og overlater så huset til dere.

Det blir lørdag og den store dagen er her, ekteskapet blir markert, og tiden er inne for å feire. I Damphuset venter vi med velkomstdrink til dere og alle gjestene - klare før middagen serveres til en uforglemmelig aften.
Til middag kan vi sette sammen en tre retters meny men det er også mulig med et koldtbord eller en tapasbuffet hvis dere ønsker det.

Det nærmer seg tid for kake, kanskje kommer det flere gjester til, kanskje er alle der. Dere sørger for kaker selv, men vi stiller med kaffe avec, eller kaffe med noe «attått» som vi sier her. Etter mye søtt er det deilig med noe salt, og det settes etter hvert snacks ut på bordene. Timene flyr i godt lag, og etter mye dansing, mingling og et par enheter for mye er det godt å fylle på med litt nytt drivstoff i form av nattmat, før bryllupsnatten står for tur. Nøkkelen leverer dere tilbake etter rydding søndags formiddag, så tar vi oss av vaskingen.

Ekstra gjester til kaffen?

Spør oss om pristilbud.

bottom of page