top of page

Er du vår neste kokk?

Kokk hos Damphuset

Ønsker du å kokkelere i et av Norges kanskje vakreste lokaler?

 

Damphuset har siden 2012 vært et samlingspunkt for

lokalmiljøet i Orkland. Historien strekker seg helt tilbake til 1893,

da det opprinnelig ble brukt til å huse dampmaskinen på

Strandheim Brug – en av Norges første ferdighusprodusenter.

I dag er Damphuset et populært arrangementslokale for selskap

og bedrifter i hele regionen. Når huset ikke er booket eller egne arrangementer avholdes drives det som et lunsj- og middagssted.

 

Som kokk hos Damphuset blir du en del av et imøtekommende og lite team, med mulighet for

utvikling og påvirkning. Vi er i stadig vekst,

og ønsker en fleksibel lagkamerat med ambisjoner

og drivkraft som er både selvstendig og kreativ.

Stillingsprosent: etter nærmere avtale

Send søknad til iren@damphuset.no

20220126-DSC01729damphuset-kajsaselnes-nett.jpg
20220125-DSC01659damphuset-kajsaselnes-nett.jpg

Arbeidsoppgaver:

  • Tilberede varm og kald mat, alt fra buffé til à la carte

  • Behandle råvarer

  • Catering

  • Kunde- og brukerkontakt

  • Delta i planlegging og utvikling av meny

  • Vask og renhold av kjøkken

 

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Du har fagbrev i kokkefag eller kokkebakgrunn

  • Du har sterk interesse for mat

  • Du er fleksibel med evne til rask omstilling og tåler høyt tempo

  • Du er selvstendig, med gode samarbeidsevner

  • Du er kreativ og opptatt av kvalitet

  • Du er ambisiøs, med evne til å motivere andre

  • Du behersker norsk godt både muntlig og skriftlig

  • Førerkort klasse B vil være en fordel

 

Vi tilbyr:

  • En spennende, variert og hektisk arbeidshverdag

  • Kompetente og imøtekommende kolleger med ønske om å skape suksess

  • Et konsept i vekst

Dette er Damphuset

Damphuset ble kjøpt av Iren og Eduard Poort i 2010,

med mål om å gi det historiske bygget nytt liv,

og gjøre det til et felles samlingspunkt.

Da den nyrenoverte teglsteinbygningen ble tatt i bruk

to år senere var det først som et rent utleielokale,

før både kokk og servitører ble med på laget, samt skjenkebevilgning med egen bar.

 

Men da pandemien brøt ut og landet stengte ned

ble etterspørselen som forduftet, og vi måtte tenke nytt.

Damphuset har derfor fungert som et spisested de siste to årene.

Nå har landet åpnet opp igjen, og muligheten for å leie

Damphuset til arrangementer likeså. I dag fungerer det derfor

som både spisested og utleielokale for kurs og konferanser,

bryllup og andre selskaper.

 

Hos oss kan man skreddersy eget bryllup med fler-retters meny, koldtbord eller tapas, store og små kurs og konferanser med servering, samt bursdagsselskap, dåp, konfirmasjon, minnesamvær og tilsvarende. Vi har også egne arrangementer med servering og underholdning. Hos Damphuset har du alle fasiliteter tilgjengelig, og lokalene har en kapasitet på alt fra 15 til 120 gjester.

Hele lokalet er renovert, med nytt kjøkken. Likevel er historien bevart, og alt av interiør og innredning er valgt deretter.

20220127-DSC01946damphuset-kajsaselnes-nett.jpg
bottom of page