top of page

fre. 21. apr.

|

Orkanger

Meretekunst og konsert med "Tanker og Toner" i Damphuset

Velkommen til en noe annerledes konsert "Tanker og toner - fra innerst til ytterst"

Registration is closed
See other events
Meretekunst og konsert med "Tanker og Toner" i Damphuset
Meretekunst og konsert med "Tanker og Toner" i Damphuset

Tid & sted

21. apr. 2023, 20:00 – 23:50

Orkanger, Gammelosveien 2, 7300 Orkanger, Norway

Om arrangementet

21 april gjentar vi suksessen fra i fjor med en kunstnerisk kombo med kunstutstilling med Meretekunst tirs. ons. tors og fredag, og på fredags kveld er det konsert med Swein Waade og Elisabeth Waage. Svein Waade har vært sentral i en rekke konserter og tilstelninger gjennom mange år. Han spiller flere instrumenter og synger, men er kanskje mest kjent for å håndtere tangentene på pianoet. Elisabeth Waage er sanger og låtskriver i bandet SALT! Denne kvelden ønsker de å gjøre en konsert med en liten tvist: Her vil de formidle tanker og toner som har vært viktig og avgjørende i livet deres. Velkommen til en noe annerledes konsert: Tanker og toner - fra innerst til ytterst.

Vi kan friste med en deilig tapastallerken til konserten. Nyt maten til et glass vin, en kald pils eller et glass forfriskende pepsi - vi har alle rettigheter.

MereteKunst v/Merete Bye Mo

Merete har vært kreativ hele sitt liv, og startet tidlig med all slags håndarbeid. Hun er utdannet møbelsnekker, setter pris på hagearbeid og bruker gjerne ting fra naturen i sine verk og redesign. Hun har malt i flere år, men kun på hobbybasis og uten å vise det til særlig mange. Til glede for mange har Merete endelig tatt mot til seg og stilt med åpent galleri hjemme, med god respons og mange solgte bilder. I tillegg deler hun akrylmaleriene sine på facebook og Instagram.

I september 2022 hadde hun sin aller første egne utstilling, her på Damphuset. Det ble stor suksess. Merete var overveldet og glad over de positive tilbakemeldingene hun fikk, og av at så mange likte og kjøpte bilder. Det var 2 dager med fult hus.

Nå gleder hun seg til å gjenta suksessen. Nye bilder stilles ut på Damphuset den 18. – 21. april. Merete er der onsdag den 19. og fredag den 21. april, da vil hun male på «direkten».

Billetter

 • Meretekunst og konsert

  Fra kr 200,00 til kr 495,00
  Salget ble avsluttet
  • kr 495,00
   +Tjenestegebyr på kr 12,38
  • kr 200,00
   +Tjenestegebyr på kr 5,00

Total

kr 0,00

Del arrangementet

bottom of page