top of page

tor. 15. sep.

|

Orkanger

Meretekunst og konsert med SALT!

15. og 16. september arrangerer Damphuset en kunstnerisk kombo med kunstutstilling av Merete Bye Mo både torsdag og fredag, med musikkinnslag fra SALT! fredag kveld!

Registration is closed
See other events
Meretekunst og konsert med SALT!
Meretekunst og konsert med SALT!

Tid & sted

15. sep. 2022, 11:00 – 17. sep. 2022, 02:00

Orkanger, Gammelosveien 2, 7300 Orkanger, Norge

Om arrangementet

Kombiner en matbit med kunstneriske omgivelser – vi holder åpent til lunsj og middag både torsdag og fredag. Her får du muligheten til å se Merete svinge penselen, samt å kjøpe hennes vakre malerier. Ved middagstid på fredag inviterer SALT! til en helt spesiell musikkopplevelse med egenprodusert musikk og ramsalte tolkninger av viser fra Alf Prøysen og Erik Bye, samt musikk fra blant annet Radiohead og Aretha Franklin.

Vi kan friste med en deilig tapastallerken til konserten. Nyt maten til et glass vin, en kald pils eller en forfriskende pepsi – vi har alle rettigheter!

Konserten starter kl. 20.

SALT!:

Duoen består i hovedsak av vokalist Katrine Nygård og vokalist og pianist Elisabeth Waage. SALT! byr på en allsidig sjanger med egenprodusert musikk og tolkninger av kjente låter. I tillegg har de fått med seg eminente musikere som de vil avsløre etter hvert. Bli bedre kjent med duoen via deres Facebook-side.

Meretekunst / Merete Bye Mo

Merete har vært kreativ hele sitt liv, og startet tidlig med all slags håndarbeid. Hun er utdannet møbelsnekker, og setter stor pris på hagearbeid og bruker gjerne ting fra naturen i sine verk og redesign.

Hun har malt i flere år, men på hobbybasis. Til glede for mange har Merete endelig tatt mot til seg og stilt med åpent galleri hjemme – med god respons og mange salg. I tillegg deler hun akrylmaleriene sine på Instagram.

Nå gleder hun seg til å stille de ut i Damphuset. Bli bedre kjent med Merete via @meretekunst på Instagram eller hennes private Facebook-side.

Billetter

 • Konsert

  Kun konsertbillett

  kr 200,00
  +Tjenestegebyr på kr 5,00
  Salget ble avsluttet
 • Tapastallerken

  Mat under konserten, konsertbillett må kjøpes i tillegg.

  kr 295,00
  +Tjenestegebyr på kr 7,38
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del arrangementet

bottom of page