top of page

fre. 13. sep.

|

Orkanger

Konsert med Axel Frønes

13 .September kommer Axel Frønes hos oss! Kvelden kommer til å by på en stemningsfull atmosfære og god musikk. Det vil også bli muligheter for å bestille mat for de som ønsker det. Vi kommer til å servere kjøtt i mørket! Perfekt for når høsten begynner og falle inn.

Konsert med Axel Frønes
Konsert med Axel Frønes

Tid & sted

13. sep. 2024, 19:00 – 14. sep. 2024, 01:00

Orkanger, Gammelosveien 2, 7300 Orkanger, Norge

Om arrangementet

13 .September kommer Axel Frønes hos oss! Kvelden kommer til å by på en stemningsfull atmosfære og god musikk. Det vil også bli muligheter for å bestille mat for de som ønsker det. Vi kommer til å servere kjøtt i mørket! Perfekt for når høsten begynner og falle inn. Dørene åpnes kl.19, maten serveres kl.19 til kl.20.30. Konserten starter kl.21.00:)

Konsertbillett: kr. 295,-

Konsertbillett m/mat: kr. 595,-

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. Da lockdown kom i mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Tre år senere er Frønes en av Norges mest populære nye poeter, med fire bestselgende diktsamlinger ute i norske bokhandler. Han har også gitt ut flere singler, samt en EP som strømmes i tusentall hver dag. Axel har gjort flere låtskriversamarbeid, blant annet julelåta «Bedre neste år» utgitt av Atle Pettersen og den egenutgitte låta «Nånn Daga» som han skrev sammen med Trygve Skaug. Det kommende året byr på flere spennende låtskriver prosjekt med etablerte låtskrivere.

Axel har det siste året spilt egne konserter overalt i Norge, og fokuset ofte er på psykisk helse. Tekstene hans belyser hverdagens sammensatthet, med både gode og dårlige dager. Poesien sitter så sterkt hos fansen. Han passere derfor perfekt inn hos oss i den gode atmosfæren i Damphuset. Frønes skulle egentlig komme til oss under covid-tidene, men nå blir det endelig!

Billetter kan dere få tak

Vi gleder oss! Håper dere også gjør det:)

Billetter

 • Konsert Axel Frønes

  Fra kr 295,00 til kr 595,00
  • kr 295,00
   +Tjenestegebyr på kr 7,38
  • kr 595,00
   +Tjenestegebyr på kr 14,88

Total

kr 0,00

Del arrangementet

bottom of page