top of page

ons. 19. okt.

|

Orkanger

André Rieu-kveld

Middag, minikonsert og informasjon om reisen til Nederland og Belgia sommeren 2023.

Registration is closed
See other events
André Rieu-kveld
André Rieu-kveld

Tid & sted

19. okt. 2022, 19:00

Orkanger, Gammelosveien 2, 7300 Orkanger, Norge

Om arrangementet

I samarbeid med Orklareiser inviterer Damphuset til en spesiell reise med flere opplevelser i Nederland og Belgia, juli 2023.Reisen toppes av en konsert med André Rieu og Johann Strauss Orchestra i Maastricht i Nederland.

Som en appetittvekker til turen i 2023, inviterer Iren og Eduard Poort allerede nå i høst på en André Rieu-kveld i Damphuset onsdag 19..oktober.

Her blir det en 3-retters meny av kokk Rong.Under middagen vil det være en orientering om den innholdsrike 9-dagersturen, i tillegg til en minikonsert på storskjem med André Rieu.

Pris pr. kuvert inkl. velkomstdrikke, 3-retters middag, orientering og minikonsert: KR. 895,-

Påmelding til minikonsert med middag i Damphuset onsdag 19.oktober kl.19.00 Kontakt Iren på mobil 95069672 eller på e-post iren@damphuset.no.

I samarbeid med ideskaper Svend Åge Sæther og Orklareiser ved Hugo Storsand, gleder vi oss stort til en hyggelig aften, der Eduard skal fortelle oss om hjemlandet sitt Nederland, og Hugo skal informere om 9-dagers turen som blir fullspekket med opplevelser i Nederland og Belgia. Der høydepunktet for turen uten tvil vil være konserten med André Rieu.

Billetter

  • Billett

    3-retters middag, orientering og minikonsert

    kr 895,00
    +Tjenestegebyr på kr 22,38

Total

kr 0,00

Del arrangementet

bottom of page